Uw woonkamer laten verven

Overweegt u om uw woonkamer te verven? Vaak blijkt dit een grotere klus dan u van te voren had bedacht. In dat geval helpt ons vakkundige schildersbedrijf u graag! De ervaren Schilders uit IJsselstein staan klaar voor al uw schilderprojecten. Wij zijn specialist in diverse disciplines, waaronder het professioneel schilderen van uw woonkamer.Wanden, kozijnen, deuren, plafonds: wat voor vraag u ook heeft, wij regelen het voor u! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken we uitsluitend met kwalitatief goede producten. Zo bent u elke keer opnieuw verzekerd van het mooiste eindresultaat!

Andere diensten

Naast het traditionele verven met verfroller en kwast, passen wij ook andere verfmethodes toe. Wij leveren bijvoorbeeld ook lak en latex spuitwerk. Dit is perfect voor wanden en plafonds. Spuitwerk is vaak sneller en het eindresultaat is gladder. Bovendien is dit voor grotere projecten ook vaak goedkoper.

Wij schilderen niet alleen uw interieur en exterieur, maar zijn ook gespecialiseerd in het voorkomen én bestrijden van houtrot. Helaas is dit een veelvoorkomend probleem. Houtrot ontstaat door een beschadigde verflaag. Hierdoor is het hout kwetsbaarder voor weersinvloeden. Vocht kan zo het hout binnendringen, waardoor er schimmels ontstaan. Wacht niet te lang met het bestrijden van houtrot, dit kan namelijk onherstelbare schade aanrichten. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren we ook altijd om het schilderwerk in ieder geval om de vijf jaar te vernieuwen. Naast de verflaag, brengen onze schilders ook altijd een extra beschermlaag aan. Zo blijft uw hout langer gezond en kunt u extra lang genieten van het eindresultaat!

    Heeft u vragen of meer informatie nodig? Vul dan gerust en geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan gaan wij kijken wat wij als binnenhuisschilder voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en hebben graag contact met u om te kijken wat we voor u kunnen doen aan binnenhuisschilderwerk. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.