Uw schilder in Vianen

Op zoek naar een gespecialiseerde schilder in Vianen? J & J van Dijk schilderwerken is een gespecialiseerd schilder in Vianen. J & J van Dijk schilderwerken zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij kunnen u van dienst zijn bij alle soorten schilderwerken; van wanden tot aan plafonds, van kozijnen tot deuren en van gevels tot aan dakgoten. Wilt u uw interieur veranderen of heeft u net een nieuw kantoorpand wat nog geschilderd moet worden? Dan staan wij voor u klaar. Waarmee kan J & J van Dijk schilder Vianen u van dienst zijn? 

Andere diensten

Naast schilderwerken zijn wij bij J & J van Dijk Vianen ook ervaren met houtrot reparaties. Houtrot ontstaat door een geactiveerde schimmel in bijvoorbeeld houten kozijnen die veel aan invloeden van buitenaf worden blootgesteld. Wij repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes geschilderd en afgewerkt wordt afgeleverd aan u. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot.

Naast houtrot reparaties en schilderwerken zijn wij bij J & J van Dijk Vianen gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden voor plafonds en wanden. Deze manier van werken is gladder, sneller en goedkoper als het gaat om grote projecten. Bij J & J van Dijk staan we garant voor kwalitatief schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten om onze kwaliteit te garanderen. Alles voor het gewenste resultaat!

    Bij J & J van Dijk schilderwerken Vianen vinden het belangrijk om de gemaakte afspraken ook echt na te komen, zodat u weet dat u ons kan vertrouwen. Wij geven bij elke klus een passend advies voor de werkzaamheden, zodat u weet waar u aan toe bent. Bent u nu benieuwd naar wat J & J van Dijk schilderwerken voor u particulier, of voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.