Toe aan een nieuwe look?

De Schilders uit IJsselstein zijn échte vakmensen en dat laten we graag zien in ons schilderwerk. Met een specialisatie in binnen- en buitenschilderwerk, is geen enkel project ons te groot of te klein. Dus kan uw interieur wel een boost gebruiken? Of wilt u uw kantoorpand een nieuwe uitstraling geven? De Schilders uit IJsselstein staan voor u klaar. Dat u hierbij de best mogelijke kwaliteit mag verwachten, is vanzelfsprekend. Daarom werken we uitsluitend met hoogstaande kwalitatieve én duurzame producten.

Binnenschilderwerk

Naast dat binnenschilderwerk uw hout- en muurwerk beschermd, verhoogt het bovenal de sfeer en beleving die u in uw huis of kantoorpand wilt creëren. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag en realiseren we uw persoonlijke uitstraling. Hiervoor kunnen we diverse technieken toepassen, zoals latexwerk, lak- en beitelwerk, dekkend schilderwerk en behangwerk. Twijfelt u over de kleurcombinaties? Wij voorzien u graag van een passend advies. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan muren, plafonds of kozijnen, maar ook trappen en vloeren. Wilt u een aparte ruimte laten schilderen, zoals een keuken of badkamer? Ook dan komen we graag bij u langs.

Buitenschilderwerk

Zodra de winter langzaam uitdooft en de viooltjes en krokussen als paddestoelen uit de grond schieten, beginnen onze buitenschilder werkzaamheden weer. Hoewel het er natuurlijk ook fraai uitziet, heeft buitenschilderwerk als belangrijkste doel om uw hout- en muurwerk te beschermen. Zeker met de wisselvalligheid van ons klimaat is dat hard nodig. Wacht u te lang met het onderhoud van uw buitenschilderwerk, dan zijn er meer werkzaamheden nodig om het schilderwerk terug in goede conditie te brengen. Schilders uit IJsselstein heeft jarenlange ervaring met buitenschilderprojecten en dus bent u verzekerd van een goed en beschermd resultaat.

Neem contact op

Is uw schilderwerk aan vervanging toe? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor andere vragen over onze dienstverlening kunt u ook bij ons terecht. Via ons contactformulier kunt u tevens direct een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij horen graag van u!