Iets anders dan de traditionele werkwijze

De Schilders uit IJsselstein kunnen veel meer dan alleen de traditionele manier van verven. Naast dat we regelmatig met verfrollers in de weer zijn, hebben we ons ook gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Ideaal voor wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van een strak resultaat. Spuitwerk vergt pure vakmanschap. Hiervoor maken we dan ook gebruik van de nieuwste apparatuur en moderne spuittechnieken.

Sneller, gladder en goedkoper

In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk, levert spuitwerk een gladder eindresultaat op en is het project sneller afgerond. Bovendien is het in de meeste gevallen ook goedkoper. Let wel, dit geldt alleen voor de heel grote projecten. Het toepassen van lak- en latexspuitwerkzaamheden wordt steeds populairder. Het is dan ook een goede manier om de stijl van uw woning of kantoor te versterken. Spuitwerk is geschikt voor ondergronden als steen, gipsplaat, behangpapier, glasvezel en verflagen. Wilt u uw ruimte in één bepaalde kleur hebben of juist een contrast creëren middels een accentkleur? Met spuitwerk is vrijwel alles mogelijk. Bent u benieuwd wat het beste bij uw persoonlijke wensen past? Wij voorzien u graag van advies.

Neem contact op

Wilt u uw woning of kantoorpand laten voorzien van lak- en latex spuitwerkzaamheden? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor andere vragen over onze dienstverlening kunt u ook bij ons terecht. Via ons contactformulier kunt u tevens direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij horen graag van u!