Uw schilder in Montfoort

Bent u op zoek naar een schilder in Montfoort? Daar kunnen wij bij Schilders uit IJsselstein u bij helpen. Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in IJsselstein dat gespecialiseerd is in buiten en binnen schilderwerken. Zo doen wij allerlei soorten schilderwerk, als plafonds tot wanden spuiten, dakgoten tot gevels en deuren tot aan kozijnen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld een nieuw interieur of wellicht het bedrijfspand dat een likje verf kan gebruiken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast schilderwerken zijn wij bij Schilders uit IJsselstein gespecialiseerd in Lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is sneller, gladder en goedkoper als het gaat om grote projecten. Bij Schilders uit IJsselstein staan we garant voor kwalitatief schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten om onze kwaliteit te garanderen en voor het beste resultaat te gaan.

Verder zijn we naast schilderen en spuit werkzaamheden ook werkzaam in de houtrot reparatie. Houtrot wordt veroorzaakt door schimmel. Dit komt het vaakst voor op plekken die worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf, houten kozijnen zijn hier een goed voorbeeld van. Bij de Schilders uit IJsselstein zijn wij ervaren in houtrot reparaties en leveren na de reparatie het geheel netjes geschilderd op zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

    Bij de Schilders uit IJsselstein vinden het belangrijk dat we u vooraf van juist advies kunnen voorzien.  Zo weet u dat u op ons kan en dat wij ook echt de gemaakte afspraken na komen. Wij staan garant voor kwalitatief schilderwerk. Bent u nu benieuwd geworden wat wij voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen en brengen uw woning of bedrijfspand weer tot leven in een nieuw jasje.