Uw schilder in Montfoort

Bent u op zoek naar een schilder in Montfoort? Daar kunnen wij bij J & J van Dijk schilderwerken u bij helpen. Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in IJsselstein dat gespecialiseerd is in buiten en binnen schilderwerken. Wij kunnen u particulier van dienst zijn, maar ook voor bedrijven zijn wij werkzaam. Wij doen allerlei soorten schilderwerk, van plafonds tot wanden, van dakgoten tot gevels en van deuren tot aan kozijnen. Heeft u behoefte aan een nieuw interieur, of heeft u een bedrijfspand dat wel een likje verf kan gebruiken? Dan bent u bij J & J van Dijk schilderwerken aan het juiste adres.

Naast schilderwerken zijn wij bij J & J van Dijk gespecialiseerd in Lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is sneller, gladder en goedkoper als het gaat om grote projecten. Bij J & J van Dijk staan we garant voor kwalitatief schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten om onze kwaliteit te garanderen en voor het beste resultaat te gaan.

Naast schilderen en spuit werkzaamheden zijn ook werkzaam in de houtrot reparatie. Houtrot wordt veroorzaakt door schimmel. Houtrot komt het vaakst voor op plekken die worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf, houten kozijnen zijn hier een goed voorbeeld van. Bij J & J van Dijk schilderwerken zijn wij ervaren in houtrot reparaties en leveren na de reparatie het geheel netjes geschilderd op zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

    Wij bij J & J van Dijk schilderwerken vinden het belangrijk dat we u vooraf van juist advies kunnen voorzien.  Zo weet u dat u op ons kan en dat wij ook echt de gemaakte afspraken na komen. Wij staan garant voor kwalitatief schilderwerk. Bent u nu benieuwd geworden wat wij voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen en brengen uw woning of bedrijfspand weer tot leven in een nieuw jasje.