Uw schilder in Nieuwegein

Op zoek naar een schilder voor uw binnen of buitenklus in Nieuwegein? Dan bent u bij Schilders uit IJsselstein aan het juiste adres! Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in het nabijgelegen IJsselstein dat gespecialiseerd is in binnen- en buitenschilderwerken. Wij kunnen u particulier van dienst zijn, maar ook voor bedrijven zijn wij werkzaam. Van bijvoorbeeld wanden tot plafonds, deuren tot kozijnen en van gevels tot aan dakgoten. Niet is ons te gek. Heeft u een nieuw bedrijfspand dat wel een likje verf kan gebruiken of bent u toe aan een nieuw interieur? Dan kan Schilders uit IJsselstein u helpen bij wat u wenst.

Naast schilderwerken zijn wij bij Schilders uit IJsselstein gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is sneller, gladder en goedkoper als het gaat om grote projecten. Bij de Schilders staan we garant voor kwalitatief schilderwerk. Daarnaast gebruiken we uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten om onze kwaliteit te garanderen en voor het beste resultaat te gaan.

Naast schilderwerken en spuit werkzaamheden hebben wij ook ervaring met houtrot reparaties. Houtrot ontstaat op plekken die veel te verduren krijgen van invloeden buitenaf, waardoor de schimmels in het hout gaan activeren. Wij repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes afgewerkt en geschilderd wordt afgeleverd. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot.

    Wij vinden het belangrijk dat u ons kunt vertrouwen en dat u zeker weet dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. Wij voorzien u vooraf van een passend advies betreft de werkzaamheden die wij uitvoeren. Bent u nu nieuwsgierig geworden naar wat de Schilders uit IJsselstein voor u in Nieuwegein zou kunnen betekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan gaan wij kijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.