Geef houtrot geen kans

Tijdens onze werkzaamheden krijgen we regelmatig te maken met de aantasting van houten onderdelen door houtrot. Weinig tot geen onderhoud in combinatie met schimmel, een hoge luchtvochtigheid of lekkage zijn dé ingrediënten voor het ontstaan van houtrot. Om erge schade te voorkomen is het van belang om houtrot zo snel mogelijk te laten repareren of de aangetaste onderdelen te ontvangen. Hiervoor kunt u de Schilders uit IJsselstein inschakelen.

Extra bescherming

Voor houtrot reparaties zijn tegenwoordig geen aparte vaklui meer nodig, maar kunt u gewoon terecht bij Schilders uit IJsselstein. En u weet wat men zegt: voorkomen is beter dan genezen. Helaas komt het nog te vaak voor dat complete kozijnen of andere houten onderdelen moet worden vervangen, simpelweg om dat het niet voldoende onderhouden wordt. Daarom raden wij altijd aan om uw schilderwerk van onderdelen als steunbalken, schuifpuien, kozijnen en deuren in ieder geval om de vijf jaar te laten vernieuwen. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van houtrot. Na de behandeling brengen we altijd, naast een nieuwe verflaag, ook een extra beschermlaag aan. Zo kunt u langer genieten van uw schilderwerk!

houtrot reparatie bedrijf

Neem contact op

Wilt u een houtrot reparatie laten uitvoeren? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor andere vragen over onze dienstverlening kunt u ook bij ons terecht. Via ons contactformulier kunt u tevens direct een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij horen graag van u!