Jouw schilder in IJsselstein

Op zoek naar een gespecialiseerde schilder in IJsselstein? De Schilders uit IJsselstein zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij kunnen jou van dienst zijn bij alle soorten schilderwerken, van wanden tot aan plafonds, van kozijnen tot deuren en van gevels tot aan dakgoten. Wil je jouw interieur veranderen of heb je net een nieuw kantoorpand wat nog geschilderd moet worden? Wij staan voor je klaar! Waar kunnen we jou mee van dienst zijn? 

Naast schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is sneller, gladder en bij grote projecten vaak goedkoper. Bij Schilders uit IJsselstein staan wij voor kwaliteit en werken daarom uitsluitend met kwalitatieve producten. 

Naast schilderen en spuit werkzaamheden, zijn wij ook werkzaam in de houtrot reparatie. Houtrot wordt veroorzaakt door schimmel. Houtrot komt het vaakst voor op plekken die worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf; houten kozijnen zijn hier een goed voorbeeld van. Bij Schilders uit IJsselstein zijn wij ervaren in houtrot reparaties en leveren na de reparatie het geheel netjes geschilderd op zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over toekomstig houtrot.

    Wij bij Schilders uit IJsselstein vinden het belangrijk om jou vooraf van het juiste advies te kunnen voorzien, zodat je weet dat je op ons kunt vertrouwen en dat wij ook echt de gemaakte afspraken na komen. Wij staan garant voor kwalitatief schilderwerk. Ben je benieuwd geworden wat wij voor jouw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen en zetten jouw woning of bedrijfspand in een nieuw jasje.