Bent u op zoek naar een schilder in Utrecht? Daar kunnen wij van J & J van Dijk schilderwerken u bij helpen. Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in IJsselstein dat gespecialiseerd is in buiten en binnen schilderwerken. Wij kunnen u particulier van dienst zijn, maar ook voor bedrijven zijn wij werkzaam. Wij doen allerlei soorten schilderwerk; van plafonds tot wanden, van gevels tot dakgoten en van kozijnen tot deuren. Heeft u behoefte aan een nieuw interieur, of heeft u een bedrijfspand dat wel een likje verf kan gebruiken? Dan bent u bij J & J van Dijk schilderwerken aan het juiste adres.

Uw schilder in Utrecht

Naast schilderwerken hebben wij ook ervaring met houtrot reparaties. Houtrot ontstaat op plekken die veel te verduren krijgen van invloeden buitenaf, waardoor de schimmels in het hout gaan activeren. Wij repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes afgewerkt en geschilderd wordt afgeleverd. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot.

Naast houtrot reparaties en schilderwerken zijn wij bij J & J van Dijk ook gespecialiseerd in lak- en latex spuit werkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is sneller, gladder en goedkoper als het gaat om grote projecten. Bij J & J van Dijk staan we garant voor kwalitatief schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten om onze kwaliteit te garanderen. Alles voor het beste resultaat!

    Wij vinden het belangrijk dat u ons kunt vertrouwen en dat u zeker weet dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. Wij voorzien u vooraf van een passend advies met betrekking tot de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat J & J van Dijk schilderwerken voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen.