Uw woonkamer laten schilderen

Bent u van plan om uw woonkamer te laten schilderen en bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf? Bij Schilders uit IJsselstein kunt u terecht voor al uw verfklussen! Wij zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder het professioneel schilderen van uw woonkamer. Van wanden en kozijnen tot deuren en plafonds Welke vraag u ook heeft, wij kunnen het voor u regelen. Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom werken we uitsluitend met kwalitatief goede producten. Hierdoor bent u elke keer opnieuw verzekerd van het beste eindresultaat.

Andere diensten

Naast het traditionele schilderwerk, met verfroller en kwast, maken wij ook gebruik van andere verfmethodes. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook lak en latex spuitwerk voor wanden en plafonds. Door gebruik te maken van spuitwerk is het werk vaak sneller afgerond en is het eindresultaat gladder. Bovendien is deze methode ook goedkoper voor grotere verfprojecten.

Naast het schilderen van uw interieur en/of exterieur, is ons team ook specialist in het voorkomen en bestrijden van houtrot. Houtrot ontstaat doordat invloeden van buitenaf de verflaag aantasten. Hierdoor kan vocht het hout binnendringen, met als gevolg dat er schimmels ontstaan. Wanneer u niet tijdig ingrijpt bij houtrot, kunnen deze schimmels onherstelbaar veel schade aanrichten. Wij adviseren dan ook om uw schilderwerk bij te houden en eens in de 5 jaar te vernieuwen. Naast de verflaag, brengen onze schilders ook altijd een extra beschermlaag aan. Zo is uw hout beschermd tegen weersinvloeden en kunt u langer van uw hout genieten!

    Heeft u vragen of meer informatie nodig? Vul dan gerust en geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan gaan wij kijken wat wij als binnenhuisschilder voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en hebben graag contact met u om te kijken wat we voor u kunnen doen aan binnenhuisschilderwerk. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.