Woning schilderen

Wilt u uw woning laten schilderen en bent u hiervoor op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf? Bij Schilders uit IJsselstein kunt u terecht voor als uw verfklussen! Wij zijn een professioneel schildersbedrijf en doen projecten voor zowel bedrijven als particulieren. Van deuren en kozijnen tot wanden en plafonds, we kunnen het allemaal. Vaak is schilderen een grote en ingrijpende klus die niet iedereen zelf wil of kan doen. Wanneer u het interieur van uw huis of kantoor een nieuwe uitstraling wilt geven, helpen we u dan ook graag. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Welke diensten leveren we nog meer?

Onze schilders kunnen u helpen met het schilderen van zowel de binnen- als buitenkant van uw woning. Naast dat we op de traditionele manier, met verfroller, schilderen, houden wij ons ook bezig met lak en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Dit biedt u verschillende voordelen ten opzichte van schilderwerk. Zo is het resultaat van spuitwerk gladder en is het werk vaak sneller gedaan dan schilderen. Bovendien is bij grote projecten spuitwerk ook goedkoper. bij Schilders uit IJsselstein staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken we uitsluitend met kwalitatieve producten. Hierdoor bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat!

Tijdens ons werk zien we veel gevallen van houtrot voorbij komen. Houtrot ontstaat doordat invloeden van buitenaf de verflaag aantasten. Wanneer de verflaag niet meer in staat is om het hout te beschermen, kan er vocht in het hout dringen met als gevolg dat er schimmels ontstaat die het hout aantasten. Als u niet tijdig ingrijpt, kunnen deze schimmels onherstelbaar veel schade aanrichten. We raden u dan ook altijd aan om uw schilderwerk bij te houden en eens in de 5 jaar te vernieuwen. Naast een verflaag, brengen onze schilders een extra beschermlaag op het hout aan. Zo krijgen weersinvloeden geen kans en blijft het hout langer gezond!

    Uw woning laten schilderen door professionals? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!