Wanden spuiten

Wilt u uw wanden laten spuiten met lak en latex? Bij Schilders uit IJsselstein kunnen we u daarbij helpen! Kiest u voor spuitwerk voor uw wanden, dan heeft dat meerdere voordelen. Zo is het spuiten van latex verf sneller dan het traditionele verven met een roller. Daarnaast is het resultaat gladder en streeploos, waardoor u een mooier eindresultaat heeft. Bovendien is het bij grotere projecten goedkoper om gebruik te maken van lak en latex spuitwerkzaamheden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het spuiten van uw wanden, maar ook voor een nieuwe verflaag op de plafonds van uw huis of bedrijf. Wij doen zowel klussen voor particulieren als voor bedrijven. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We maken dan ook uitsluitend gebruik van kwalitatief goede producten. Zo bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

Wat doen we nog meer?

Schilders uit IJsselstein doet veel meer dan enkel en alleen lak en latex spuitwerkzaamheden. Zo hebben onze vakkundige schilders zich gespecialiseerd op verschillende gebieden in het schildersvak. Dit betekent dat u bij ons ook terecht kunt voor binnen- en buitenschilderwerk, het schilderen van deuren en kozijnen en gevels en dakgoten. Wat voor vraag u ook heeft, alle verfprojecten in uw interieur of exterieur kunt u bij ons uitbesteden.

Tijdens onze werkzaamheden krijgen we vaak te maken met Houtrot. Houtrot is een veelvoorkomend en hardnekkig probleem en ontstaat doordat weersinvloeden uw verfwerk beschadigen. Dit heeft als gevolg dat vocht het hout kan binnendringen waardoor er schimmels ontstaan die het hout aantasten. Als u houtrot niet snel laat repareren, dan kunnen deze schimmels onherstelbare schade aanrichten. Wacht daarom niet te lang met het herstel hiervan. Wij vinden het belangrijk om uw kozijnen tegen houtrot te beschermen. Daarom brengen we, naast de verflaag, ook altijd nog een extra beschermlaag aan. Hierdoor krijgen invloeden van buitenaf geen kans om het hout aan te tasten en gaan uw kozijnen langer mee. Wij adviseren onze klanten om het schilderwerk minimaal om de5 jaar te laten vervangen. Zo bent u er zeker van dat het hout goed beschermd blijft.

    Wilt u uw wanden voorzien van spuitwerk? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!