Schilders uit IJsselstein spuitwerk

Wij van Schilders uit IJsselstein zijn gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerk voor plafonds en wanden. Deze manier van werken is gladder, sneller en voor grote klussen goedkoper. Bij Schilders uit IJsselstein  staan wij voor kwaliteit en werken daarom alleen met kwalitatief hoogstaande producten voor het beste resultaat. Wij staan garant voor kwalitatief spuitwerk!

Andere specialisaties

Naast spuitwerk zijn wij bij Schilders uit IJsselstein ook een ervaren schildersbedrijf gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen u van dienst zijn bij allerlei soorten schilderwerken. Van wanden en plafonds, kozijnen en deuren tot aan gevels en dakgoten, wij deinzen voor niks terug. Heeft u behoefte aan een nieuw interieur, of heeft u net een nieuws bedrijfspand en moet het nog worden voorzien van een kleurtje? Dan heeft u bij Schilders uit IJsselstein schilderwerken precies gevonden wat u zoekt. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in houtrot reparaties. Houtrot ontstaat door een geactiveerde schimmel in bijvoorbeeld houten kozijnen die veel aan invloeden van buitenaf worden blootgesteld. Wij repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes geschilderd en afgewerkt wordt afgeleverd aan u. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot.

    Bij Schilders uit IJsselstein schilderwerken vinden wij het belangrijk om u van goed advies te voorzien betreft de werkzaamheden, zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij de gemaakte afspraken ook echt nakomen. Bent u nu benieuwd geworden naar wat wij voor uw interieur of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.