Spuitwerk wanden

Zijn uw wanden toe aan een nieuwe verflaag? Overweeg eens latex spuitwerk in plaats van rollen! Het spuiten van latex op uw wanden heeft namelijk veel voordelen. Zo is het werk sneller gedaan en is het resultaat glas en streeploos, dus mooier dan het gebruik van een verfroller. Bovendien is het bij grotere projecten vaak goedkoper om gebruik te maken van lak en latex spuitwerkzaamheden. Niet alleen uw wanden kunt u met latex laten spuiten, maar ook het plafond van uw huis of bedrijf. Bij Schilders uit IJsselstein voeren we zowel opdrachten uit voor particulieren als voor bedrijven. Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van het beste resultaat. Dit komt doordat we uitsluitend werken met kwalitatieve producten. Wij leveren graag kwaliteit en dat is te zien!

Welke diensten leveren we nog meer?

Naast het uitvoeren van lak en latex spuitwerkzaamheden, helpen de vakkundige schilders van Schilders uit IJsselstein u ook met andere verfklussen. Wij beheersen verschillende disciplines in het schildersvak. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, het verven van uw deuren en kozijnen, voor uw gevels en dakgoten en natuurlijk voor uw wanden en plafonds. Welke vraag u ook heeft, alle schilderklussen in uw interieur of exterieur kunt u bij ons uitbesteden!

Helaas krijgen we in ons werk regelmatig te maken met houtrot. Houtrot ontstaat doordat weersinvloeden de verflaag beschadigen. Hierdoor dringt vocht het hout binnen, met als gevolg dat er schimmels ontstaan die het hout aantasten. Grijpt u niet tijdig in, dan kunnen deze schimmels onherstelbaar veel schade aanrichten. Daarom is het altijd belangrijk om houtrot op tijd te laten repareren. Om uw kozijnen tegen schimmels te beschermen, brengen wij naast de verf ook altijd een extra beschermlaag aan. Zo krijgen invloeden van buitenaf geen kans om uw kozijnen aan te tasten. Ons advies is om uw schilderwerk minimaal om de 5 jaar te laten vervangen. op deze manier bent u er zeker van dat het hout goed beschermd blijft.

    Wilt u uw wanden voorzien van spuitwerk? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!