Spuitwerk plafond

Wilt u uw plafond voorzien van een nieuwe verflaag. Overweeg eens het spuiten van latexverf in plaats van het traditionele verven met rollers! Kiest u voor spuitwerk voor uw plafond, dan heeft dat meerdere voordelen. Het spuiten van latex verf is bijvoorbeeld sneller dan het verven met een roller. Daarnaast is het resultaat gladder en streeploos en dus krijgt u een mooier eindresultaat. Bij grotere projecten is het vaak ook goedkoper om gebruik te maken van lak en latex spuitwerkzaamheden. U kunt bij ons niet alleen terecht als u uw plafond wilt laten spuiten, maar ook voor een nieuwe verflaag op de muren van uw huis of bedrijf. We nemen klussen aan voor zowel particulieren als voor bedrijven. Bij Schilders uit IJsselstein krijgt u gegarandeerd het beste eindresultaat, omdat we uitsluitend werken met kwalitatieve producten. Wij leveren graag top kwaliteit en dat is te zien!

Wat doen we nog meer?

Ons schilderbedrijf doet veel meer dan enkel en alleen lak en latex spuitwerkzaamheden. Zo hebben onze vakkundige schilders zich gespecialiseerd op verschillende gebieden in het schildersvak. Hierdoor kunt u bij Schilders uit IJsselstein ook terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, het schilderen van uw deuren en kozijnen, voor wanden en plafonds en uw gevels en dakgoten. Welke vraag u ook heeft, alle verfklussen in uw interieur of exterieur kunt u bij ons uitbesteden.

Tijdens onze werkzaamheden krijgen we vaak te maken met Houtrot. Houtrot is een veelvoorkomend en hardnekkig probleem en ontstaat doordat weersinvloeden uw verfwerk beschadigen. Dit heeft als gevolg dat vocht het hout kan binnendringen waardoor er schimmels ontstaan die het hout aantasten. Als u houtrot niet snel laat repareren, dan kunnen deze schimmels onherstelbare schade aanrichten. Wacht daarom niet te lang met het herstel hiervan. Wij vinden het belangrijk om uw kozijnen tegen houtrot te beschermen. Daarom brengen we, naast de verflaag, ook altijd nog een extra beschermlaag aan. Hierdoor krijgen invloeden van buitenaf geen kans om het hout aan te tasten en gaan uw kozijnen langer mee. Wij adviseren onze klanten om het schilderwerk minimaal om de5 jaar te laten vervangen. Zo bent u er zeker van dat het hout goed beschermd blijft.

    Wilt u uw plafond voorzien van spuitwerk? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!