Spuitwerk muren

Zijn uw muren toe aan een nieuwe verflaag? Overweeg eens het spuiten van latexverf in plaats van rollen! Het spuiten van latex heeft veel voordelen. Zo is het sneller en het resultaat is glad en streeploos, dus mooier dan het rollen van uw muren. Daarnaast is het bij grotere projecten vaak goedkoper om gebruik te maken van lak en latex spuitwerkzaamheden. Het is niet alleen mogelijk om uw muren met latex te laten spuiten, maar ook het plafond van uw huis of bedrijf. Bij Schilders uit IJsselstein, werken we voor zowel particulieren als bedrijven. U bent gegarandeerd van het beste resultaat. Dit komt doordat we uitsluitend werken met kwalitatieve producten. Wij leveren graag kwaliteit en dat is te zien!

Wat doen we nog meer?

Naast lak en latex spuitwerkzaamheden, helpen de deskundige schilders van Schilders uit IJsselstein u ook met andere verfklussen. Zo hebben we ons gespecialiseerd op verschillende gebieden van het schildersvak. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, het schilderen van uw deuren en kozijnen, voor uw gevels en dakgoten en voor wanden en plafonds. Wat uw vraag ook is, alle schilderwerken in uw interieur of exterieur kunt u bij ons uitbesteden!

In ons werk krijgen we vaak te maken met houtrot. Houtrot ontstaat doordat invloeden van buiten uw verfwerk beschadigen. Hierdoor kan vocht het hout binnendringen, met al gevolg dat er schimmels ontstaan die het hout aantasten. Bent u er niet op tijd bij, dan kunnen deze schimmels onherstelbaar veel schade aanrichten. Het is dan ook belangrijk dat u op tijd het houtrot laat repareren. Om uw kozijnen hiertegen te beschermen, brengen wij naast de verf altijd een extra beschermlaag aan. Dit zorgt ervoor dat weersinvloeden geen kans krijgen om uw kozijnen aan te tasten. We adviseren dan ook altijd om uw schilderwerk minimaal om de 5 jaar te laten vervangen, zodat u er zeker van bent dat het hout goed beschermd blijft.

    Wilt u uw muren voorzien van spuitwerk? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!