Schilderwerk in Vianen

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor uw schilderwerk in of rondom Vianen, dan zit u bij ons goed! Schilders uit IJsselstein is dé specialist als het neerkomt op binnen- en buitenschilderwerk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Ook voor de reparatie van kozijnen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag bij uw project. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten

Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Bovendien gaan wij verder dan de traditionele manier van schilderen met kwasten en rollers. Wij kunnen namelijk ook uitstekend uit de voeten met lak en latex spuitwerk. Wij passen deze technieken vaak toe voor wanden en plafonds, omdat dit in een gladder resultaat resulteert. Daarnaast is het voor grote oppervlakten ook een stuk sneller dan met kwast en roller. Ook is het in de meeste gevallen goedkoper om het in te zetten bij grotere projecten. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van enkel kwalitatief hoogwaardige materialen.

Tijdens onze werkzaamheden komen wij geregeld houtrot tegen. Houtrot kan ontstaan doordat de verflaag is beschadigd en er weersinvloeden van buitenaf een rol gaan spelen. Door een beschadigde verflaag kan er namelijk vocht het hout binnendringen en zo kunnen schimmels hun gang gaan. Als u te lang wacht met het behandelen van houtrot, kunnen schimmels onherstelbare schade aanrichten. Wij raden u dan ook aan om uw schilderwerk elke 5 jaar te vernieuwen om houtrot te voorkomen. Bovendien brengen wij een extra beschermlaag over het schilderwerk aan, die het hout beschermd tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor kunt u extra lang genieten van het gedane schilderwerk!

    Bent u op zoek naar een vakkundige schildersbedrijf voor uw schildersklus? U kun uw gegevens vrijblijvend bij ons achterlaten. Wij kijken dan wat wij voor u kunnen betekenen en bespreken dan met u de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wat kunnen we voor u betekenen?