Schilderwerk in Utrecht

Zoekt u een ervaren en professioneel bedrijf in Utrecht en omstreken voor het opknappen van uw schilderwerk? Het team van Schilders uit IJsselstein staat voor je klaar! Wij zijn specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Het bestrijden van houtrot, het opknappen van interieurs of bedrijfspanden die toe zijn aan een nieuw likje verf: wat jouw vraag ook is, wij regelen het voor je. Waarmee mogen we jouw van dienst zijn?

Andere diensten

Hoewel we veel binnen schilderen, kunnen we in de buitenlucht ook prima uit de voeten. Dus ook voor buitenprojecten kan je bij ons terecht. Daarnaast schilderen we niet alleen op de traditionele manier – lees met kwasten en rollers – maar zijn we ook gespecialiseerd in lak en latex spuitwerk. Dit werkt perfect voor wanden en plafonds. Spuitwerk wordt vaak gebruikt bij grotere projecten. Dit gaat namelijk sneller en het eindresultaat is gladder. Bovendien is het vaak ook nog eens goedkoper. Om je te verzekeren van het mooiste resultaat, maken wij enkel en alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten.

Helaas komen we in ons werk veelal houtrot tegen. Houtrot wordt veroorzaakt doordat de verflaag is beschadigd, waardoor het kwetsbaarder wordt voor weersinvloeden. Het gevolg hiervan is dat vocht het hout binnen kan dringen en dat zorgt er weer voor dat er schimmels ontstaan. Wacht je te lang met de bestrijding van houtrot, dan kan dat onherstelbaar veel schade aanrichten. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom adviseren we ook altijd om het schilderwerk in ieder geval om de vijf jaar te vervangen. Om te zorgen dat jouw houtwerk extra gezond blijft, brengen onze schilders naast de verf ook altijd een beschermlaag aan. Zo kan je nog jarenlang genieten van jouw nieuwe schilderwerk!

    Zoek je een schildersbedrijf in regio Utrecht om uw huis of bedrijfspand van binnen te schilderen? Bij Schilders uit IJsselstein kan je vrijblijvend je gegevens achterlaten, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Ook dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn je graag van dienst!