Schilderwerk in Nieuwegein

Zoekt u een professioneel bedrijf in Nieuwegein om uw schilderwerk aan te pakken? De Schilders uit IJsselstein zijn specialisten op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wilt u uw kozijnen laten repareren omdat houtrot heeft toegeslagen? Of wilt u uw interieur een nieuw kleurtje geven? Wat u vraag ook is, wij helpen u graag bij uw project! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Andere diensten

Niet alleen binnen, maar ook buiten kunnen we aardig met ons schilderwerk uit de voeten. Daarnaast gaan we verder dan alleen de traditionele manier van schilderen met kwasten en rollers. Bij ons kunt u ook terecht voor lak en latex spuitwerk. Dit wordt vaak gebruikt voor wanden en plafonds. Het gebruik van lak en latex spuitwerk gaat sneller dan het schilderen met een roller en het eindresultaat is gladder en daardoor mooier. Bovendien is het in de meeste gevallen bij grotere projecten goedkoper om in te zetten. Om u te kunnen verzekeren van het beste resultaten, maken wij enkel en alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten.

In ons werk komen we vaak houtrot tegen. Doordat uw verflaag op den duur beschadigd raakt door weersinvloeden van buitenaf kan er houtrot ontstaan. Er dringt dan vocht het hout binnen en zo kunnen schimmels hun gang gaan. Wacht u te lang met het behandelen van houtrot, dan kunnen de schimmels onherstelbaar veel schade aanrichten. Om houtrot te voorkomen, raden we u aan om uw schilderwerk in ieder geval om de vijf jaar te vernieuwen. Onze schilders brengen, naast de verflaag, altijd een extra beschermlaag aan. Hierdoor is uw hout beter beschermd tegen diverse weersinvloeden en kunt u langer genieten van uw nieuwe schilderwerk!

    Zoekt u een schildersbedrijf om uw huis of bedrijfspand van binnen te schilderen? Bij de Schilders uit IJsselstein kunt u vrijblijvend u gegevens achterlaten, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!