Schilderwerk in De Meern

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw schilderwerk in regio De Meern uit te laten voeren? De Schilders uit IJsselstein staan voor u klaar! Wij zijn dé specialist in de regio als het neerkomt op binnen- en buitenschilderwerk. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Voor alles op het gebied van de bestrijding van houtrot en het opknappen van woningen of bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Andere diensten

Naast dat wij veel in de buitenlucht werken, knappen wij de binnenkant van uw woning of bedrijfspand ook graag op! Bovendien voeren wij ons werk niet alleen op de traditionele manier – met kwasten en rollers- uit, maar zijn wij ook specialist in latex en lak spuitwerk. Vooral voor wanden en plafonds werkt spuitwerk heel erg goed. Het geeft namelijk een gladder eindresultaat en het gaat veel sneller. Daarom passen wij het meestal toe bij grote projecten. Om u te kunnen verzekeren van het allerbeste resultaat, gebruiken wij enkel producten van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Naast dat wij kozijnen, wanden en plafonds opknappen door ze te voorzien van een laag verf, kunnen wij ook houtrot behandelen en voorkomen. Houtrot heeft als oorzaak een beschadigde verflaag. Doordat de verflaag is beschadigd kan vocht het hout binnendringen en dat zorgt ervoor dan schimmels ontstaan. Wanneer u te lang wacht met het bestrijden van houtrot, kan er onherstelbare schade aangericht worden. Omdat voorkomen beter is dan genezen, adviseren wij om het schilderwerk elke 5 jaar te vervangen. Om te zorgen dat uw houtwerk extra lang meegaat, brengen wij naast verf ook altijd een beschermlaag aan. Op deze manier kunt u nog jaren genieten van uw hout- en schilderwerk!

    Zoekt u een schildersbedrijf in de regio De Meern om uw huis of bedrijfspand van binnen of van buiten te schilderen? Bij Schilders uit IJsselstein kunt t vrijblijvend uw gegevens achterlaten, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!