Schilderwerk in Amersfoort

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren schildersbedrijf voor uw schilderwerk in Amersfoort? De Schilders uit IJsselstein zijn dé specialisten op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u binnen- of buitenschilderwerk of is uw kozijn aangetast door houtrot? Wij nemen het werk graag voor u uit handen! Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Andere diensten

Wij nemen zowel het binnen- als het buitenschilderwerk graag voor u uit handen. Naast dat wij op de traditionele manier – met kwasten en rollers – werken, zijn wij ook specialist op het gebied van lak en latex spuitwerk. Bij wanden en plafonds kiezen we er vaak voor om deze te spuiten, omdat dit veel sneller gaat dan schilderen op de traditionele manier. Vooral bij grote projecten zorgt dit er ook nog eens voor dat het voor u een stuk goedkoper is. Wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, omdat wij staan voor vakmanschap en het leveren van de beste kwaliteit. Alles voor het beste resultaat!

Houtrot

In ons werk komen wij regelmatig houtrot tegen. Houtrot ontstaat doordat de verflaag op den duur beschadigd raakt en door weersomstandigheden van buitenaf kan er dan houtrot ontstaan. Wanneer de verflaag is beschadigd, kan vocht het hout binnendringen en kunnen schimmels hun gang gaan. Als u te lang wacht met het behandelen van houtrot, dan kunnen schimmels oneindige schade aan het houtwerk aanrichten. Om dit te voorkomen raden wij u aan om het schilderwerk in elk geval iedere vijf jaar te vervangen. Onze schilders brengen bovendien, naast de verflaag, altijd een extra beschermlaag aan. Hierdoor is uw hout beter beschermd tegen diverse weersinvloeden en kunt u langer genieten van het schilderwerk!

    Zoekt u een schildersbedrijf om uw huis of bedrijfspand van binnen te schilderen? Bij de Schilders uit IJsselstein kunt u vrijblijvend u gegevens achterlaten, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!