Uw schildersbedrijf in Vianen

Op zoek naar een schildersbedrijf voor uw binnen of buitenklus in Vianen? Dan bent u bij J & J van Dijk schildersbedrijf Vianen aan het juiste adres! Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in IJsselstein dat gespecialiseerd is in binnen- en buitenschilderwerken. Wij kunnen u particulier van dienst zijn, maar ook voor bedrijven zijn wij werkzaam. Van wanden tot plafonds, deuren tot kozijnen en van gevels tot aan dakgoten. Heeft u een nieuw bedrijfspand dat wel een likje verf kunt gebruiken, of bent u toe aan een nieuw interieur? J & J van Dijk schilderwerken kan u helpen bij wat u wenst.

Andere diensten als schilder

Naast schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is gladder, sneller en bij grote projecten vaak goedkoper. Bij J & J van Dijk schilderwerken staan wij voor kwaliteit en werken daarom uitsluitend met kwalitatieve producten om het beste resultaat te garanderen. Wij staan garant voor kwalitatief schilderwerk!

Naast schilderwerken en spuitwerkzaamheden hebben wij ook ervaring met houtrot reparaties. Houtrot ontstaat op plekken die veel te verduren krijgen van invloeden buitenaf, waardoor de schimmels in het hout gaan activeren. Wij repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes afgewerkt en geschilderd wordt afgeleverd. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over de terugkomst van houtrot.

    Bij J & J van Dijk schildersbedrijf Vianen vinden wij het belangrijk om de gemaakte afspraken ook echt na te komen, zodat u weet dat u ons kan vertrouwen. Wij geven bij elke klus een passend advies voor de werkzaamheden die wij eventueel gaan uitvoeren. Bent u opzoek naar een schildersbedrijf in Vianen voor particulier of bedrijf? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.