Uw schildersbedrijf in Utrecht

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Utrecht en omstreken? De ervaren schilders van Schilders uit IJsselstein  zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Van gevels en kozijnen tot aan wanden en plafonds, wat uw verfklus ook is, wij regelen het voor u. Ook helpen we u met het voorkomen en repareren van houtrot. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Waarmee kunnen we u helpen.

Diensten van ons schildersbedrijf

Bij Schilders uit IJsselstein  maken we gebruik van verschillende verftechnieken om uw woning of bedrijfspand te schilderen. Naast de traditionele manier van verven met rollers en kwasten, maken we ook gebruik van lak- en latex spuitwerkzaamheden. Deze techniek wordt vaak bij grote projecten gebruikt, zoals wanden en plafonds, omdat dit sneller werkt. Daarnaast is het resultaat gladder en zijn de kosten lager. 

In ons werk zien we veel gevallen van houtrot voorbij komen. Houtrot kan ontstaan door slecht onderhouden schilderwerk. Zo zorgt een verflaag namelijk niet alleen voor een mooie en verzorgde uitstraling, maar ook voor het behouden van uw kozijnen en deuren. Doordat weersinvloeden de verflaag aantasten, kan deze dusdanig verslijten met als gevolg dat er vocht in het hout kan dringen. Vervolgens ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Als u te lang wacht met het bestrijden van houtrot, kan dit onherstelbare schade aanrichten. We raden u daarom ook aan om minimaal om de 5 jaar uw verflaag te vernieuwen zodat houtrot geen kans krijgt. Onze schilders brengen naast de verf een extra beschermlaag aan, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw schilderwerk. 

    Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat u altijd op ons terug kunt vallen wanneer er iets is. Wij geven bij elke klus passend advies voor de werkzaamheden die we eventueel gaan uitvoeren. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Utrecht en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.