Uw schildersbedrijf in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Nieuwegein en omstreken? De Schilders uit IJsselstein  zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Van gevels en kozijnen tot aan wanden en plafonds, geen schilderklus gaan we uit de weg. Daarnaast helpen we u ook met het voorkomen en repareren van houtrot. Om te zorgen dat u verzekerd bent van het beste resultaat, werken we uitsluitend met kwalitatieve producten. Waarmee kunnen we u helpen?

Andere diensten als schilder

Bij het schilderen van uw interieur en exterieur maken we niet alleen gebruik van de traditionele manier van verven met rollers en kwasten. U kunt bij ons ook terecht voor lak en latex spuitwerkzaamheden. Deze techniek gebruiken we vaak bij grote projecten, zoals plafonds en wanden omdat dit sneller werkt. Daarbij is het resultaat gladder en zijn de kosten lager. 

Door slecht onderhouden schilderwerk kan er houtrot ontstaan. Een verflaag zorgt namelijk niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor het behouden van uw kozijnen en deuren. Wanneer weersinvloeden de verflaag aantasten, kan deze dusdanig verslijten met als gevolg dat er vocht in het hout dringt. Vervolgens ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Als u te lang wacht met het bestrijden van houtrot, kan dit onherstelbare schade aanrichten. We raden daarom ook aan om minimaal om de 5 jaar uw verflaag te vernieuwen zodat het houtrot geen kans krijgt. Onze schilders brengen naast de verf een extra beschermlaag aan, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw schilderwerk. 

    Bij Schilders uit IJsselstein  vinden wij het belangrijk dat u op ons kunt vertrouwen. Daarom willen we u graag van goed advies voorzien wat betreft onze werkzaamheden. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Nieuwegein en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.