Uw schildersbedrijf in Montfoort

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Montfoort? De ervaren schilders van Schilders uit IJsselstein  helpen u graag al uw schilderklussen! Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Van gevels en kozijnen tot aan dakgoten, wanden en plafonds u kunt met al uw schilderklussen terecht bij ons. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken we uitsluitend met kwalitatieve producten. Alleen zo kunnen we u het beste resultaat garanderen. Waarmee kunnen we u helpen?

Diensten van ons schildersbedrijf

Bij Schilders uit IJsselstein  maken we gebruik van verschillende verftechnieken om uw woning of bedrijfspand te schilderen. Naast de traditionele techniek met rollers en kwasten, maken we gebruik van lak- en latex spuitwerkzaamheden. Deze techniek gebruiken we vaak bij grote projecten omdat dit sneller werkt. Daarnaast is het resultaat gladder en is het voor grote projecten goedkoper dan de traditionele manier van schilderen.

Naast onze schilderwerkzaamheden, zijn we ook gespecialiseerd in het voorkomen en  repareren van houtrot. Als schildersbedrijf in Montfoort komen we regelmatig houtrot tegen. Dit is een vervelend probleem dat wordt veroorzaakt door een verouderde of beschadigde verflaag. Wanneer de verflaag niet meer in tact is kan vocht het hout binnendringen en hierdoor ontstaan er schimmels, met houtrot tot gevolg. Om dit te voorkomen raden we u aan om minimaal eens in de 5 jaar uw verfwerk te vernieuwen. Zo blijven uw deuren en kozijnen beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf en dus tegen houtrot. Onze schilders brengen na de verflaag, nog een extra beschermlaag aan zodat uw hout goed beschermd blijft.

    Bent u opzoek naar een schildersbedrijf in Montfoort? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!