Schildersbedrijf Maarssen

Bent u opzoek naar een ervaren schildersbedrijf voor uw verfklus in Maarssen? Schilders uit IJsselstein is dé schilder als het aan komt op binnen- en buitenschilderwerk. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Naast schilderwerk zijn wij ook ervaren in het voorkomen en repareren van houtrot. Wij werken enkel met hoge kwaliteit producten zodat wij u kunnen verzekeren van het beste resultaat. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Andere diensten als schilder

Wij werken niet alleen op de traditionele manier van schilderen met roller en kwast, maar maken gebruik van verschillende schildermethodes. Zo zijn wij ook ervaren in lak en latex spuitwerkzaamheden. Met het spuiten van latex is het eenvoudiger en sneller om grotere oppervlakten zoals plafonds en wanden te voorzien van een laag verf. Hierdoor is spuiten dan vaak ook goedkoper bij grote projecten.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor schilderwerk, zijn wij ook specialist in het voorkomen en repareren van houtrot. Houtrot wordt veroorzaakt door een verouderde verflaag en is een vervelend probleem. Een verflaag is er immers niet alleen voor een nette uitstraling, maar ook voor het behoud van het houtwerk van uw deuren en kozijnen. Weersinvloeden van buitenaf hebben veel invloed op het houtwerk en kunnen de verflaag aantasten. Wanneer de verflaag dusdanig is beschadigd dat er vocht in het hout kan dringen, dan is er kans op houtrot. Houtrot wordt namelijk veroorzaakt doordat vocht in het hout dringt. Het is belangrijk om houtrot tijdig te repareren, omdat het anders onherstelbare schade kan aanrichten. Voorkomen is nog beter dan genezen, dus adviseren wij u om minimaal elke 5 jaar de verflaag te vernieuwen.

    Als ervaren schildersbedrijf voorzien wij u graag van een passend advies wat betreft de werkzaamheden. Daarnaast maken we duidelijke afspraken met u zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Bent u benieuwd wat wij als schildersbedrijf voor uw schilderklus in Maarssen kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u graag van netjes afgeleverd werk!