Gespecialiseerd schildersbedrijf in IJsselstein

Heeft u een verfklus en bent u op zoek naar een schildersbedrijf in IJsselstein? De ervaren Schilders uit IJsselstein helpen u graag. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast helpen we u ook met het voorkomen en repareren van houtrot. Bij Schilders uit IJsselstein  werken we uitsluitend met kwalitatieve producten om u te verzekeren van het beste resultaat. Waarmee kunnen we u helpen?

Andere diensten als schilder

Als schildersbedrijf in IJsselstein maken we gebruik van verschillende schildermethodes. We werken niet alleen met de traditionele manier van schilderen met roller en kwast, maar ook met lak en latex spuitwerkzaamheden. Deze methode gebruiken we vaak bij grote projecten voor plafonds en wanden. Het werkt sneller dan de traditionele manier, het resultaat is gladder en juist voor de grotere projecten is het goedkoper.

Naast onze schilderwerkzaamheden, helpen we onze klanten ook met het voorkomen en repareren van houtrot. Houtrot is een vervelend en veelvoorkomend probleem. Het wordt veroorzaakt door een verouderde verflaag die niet meer de volle bescherming geeft aan de kozijnen. Een verflaag zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor het behoud van uw kozijnen en deuren. Weersinvloeden tasten de verflaag aan waardoor deze dusdanig verslijt dat vocht in het hout kan dringen. Door dit vocht ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Wanneer u te lang wacht met het repareren van houtrot kan dit onhetstelbare schade aanrichten. Beter is het om minimaal om de 5 jaar uw verflaag te vernieuwen zodat het houtrot geen kans krijgt. Onze schilders brengen naast de verf nog een extra beschermlaag aan zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het schilderwerk.

    Bij Schilders uit IJsselstein vinden wij het belangrijk om u van goed advies te voorzien betreft de werkzaamheden, zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij de gemaakte afspraken ook echt nakomen. Bent u op zoek naar een schilder en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.