Uw schildersbedrijf in Houten

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Houten?Schilders uit IJsselstein  helpt u graag met al uw schilderklussen! Wij zijn ervaren schilders die gespecialiseerd zijn in binnen- en buitenschilderwerk. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Van muren en plafonds tot gevels en kozijnen wij schilderen het allemaal! Wilt u uw interieur of exterieur in een nieuw jasje steken zodat alles er weer goed onderhouden uitziet? Bij Schilders uit IJsselstein  vinden we kwaliteit zeer belangrijk en daarom werken we alleen met kwalitatief hoogstaande producten. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Diensten van ons schildersbedrijf

Voor het schilderen van uw interieur of exterieur maken we niet alleen gebruik van de traditionele manier van verven met rollers en kwasten, maar ook van lak- en latex spuitwerkzaamheden voor plafonds en wanden. Deze manier gebruiken we vaak bij grote projecten omdat dit sneller werkt en vaak een stuk goedkoper is. Daarnaast is het resultaat van lak- en latex spuitwerkzaamheden vaak een stuk gladder.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in schilderwerken, maar ook in het voorkomen en repareren van houtrot. Dit probleem komen we als schilders vaak tegen en daarom willen we onze klanten ook hiermee helpen. Door slecht onderhouden schilderwerk kan houtrot ontstaan. Daarom raden we u aan om minstens om de 5 jaar uw schilderwerk te vervangen. Wanneer wij uw deuren en kozijnen schilderen zorgen we er altijd voor dat het hout beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Dit doen we door een extra beschermlaag aan te brengen over de verf heen.

    Bent u opzoek naar een schildersbedrijf in Houten? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!