Uw schildersbedrijf in Amersfoort

Heeft u een verfklus en bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in Amersfoort? De schilders van Schilders uit IJsselstein  zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schilderwerken. Kan uw interieur wel een nieuw kleurtje gebruiken? Of kan uw bedrijfspand wel een opknapbeurt gebruiken? Wij helpen u graag! Van deuren en kozijnen tot aan gevels, wanden en plafonds we schilderen het allemaal.

Andere diensten als schilder

Bij Schilders uit IJsselstein  maken we gebruik van verschillende schildermethodes. Naast het gebruik van de reguliere manier van schilderen met kwasten en rollers, maken we ook gebruik van lak- en latex spuitwerkzaamheden. Deze methode gebruiken we vaak voor grote projecten omdat dit goedkoper is en het werkt een stuk sneller. Daarnaast is het resultaat van lak- en latex spuitwerkzaamheden gladder dan de reguliere methode. Om u van het beste resultaat te garanderen, gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve producten.

Als schildersbedrijf in Amersfoort hebben we naast onze schilderdiensten nog meer kwaliteiten. We hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verwijderen en repareren van houtrot. Houtrot is een probleem dat veel voorkomt. Het wordt veroorzaakt doordat de verflaag van het hout niet meer in goede staat is. Hierdoor krijgt het hout last van weersinvloeden en kan vocht het hout binnendringen. Door vocht ontstaan er schimmels die het hout aantasten en onherstelbare schade aan kunnen richten. Wacht niet te lang met het repareren van houtrot want hoe langer u wacht hoe meer schade u heeft. Wij raden u aan om na 5 jaar uw schilderwerk te laten vervangen om houtrot te voorkomen.

    Bij Schilders uit IJsselstein in Amersfoort vinden wij het belangrijk om u van goed advies te voorzien betreft de werkzaamheden, zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij de gemaakte afspraken ook echt nakomen. Bent u op zoek naar een schilder in Amersfoort en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.