De beste schilders uit Nieuwegein

Gespecialiseerde schilders in Nieuwegein! Schilders uit IJsselstein zijn vakkundig in binnen- en buiten schilderwerk. Wij doen dit zowel voor bedrijven als particulieren. Al jarenlang hebben wij ervaring met wanden, plafonds tot aan kozijnen en deuren. Of het nu gaat om uw interieur, exterieur, uw kantoorpand of restaurant, wij staan voor u klaar!

Schilderwerk is niet het enige wat wij doen. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden. Wij werken op deze manier, omdat dit sneller is en bij grote projecten kost het minder. Schilders uit IJsselstein hecht een hoge waarde aan kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten.

Houtrot

Onze vakmannen hebben ook ervaring in houtrot reparatie. Houtrot wordt vaak veroorzaakt door schimmel. Het komt voor op plekken die blootgesteld zijn aan invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld houten kozijnen of deuren. Schilders uit IJsselstein repareren voor u de houtrot, schilderen dit netjes af waardoor u weer vooruit kunt!

    Graag geven wij u het beste advies, zodat u met vertrouwen ons werk laat doen. Wij komen gemaakte afspraken altijd na, zodat we u niet teleurstellen. Ook staan wij garant voor de kwaliteit die we leveren. Wilt u graag schilderen, maar kunt u dit niet alleen? Wij helpen u graag! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunnen wij kijken wat we voor uw woning, bedrijfspand of wellicht restaurant kunnen doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. Wij  zorgen ervoor dat uw project een nieuw jasje krijgt.