De beste schilders van Amersfoort

Bent u op zoek naar een vakkundige schilders voor een klus in regio Amersfoort? Schildersbedrijf Schilders uit IJsselstein is specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren en hebben ervaring met onder andere wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Of het nu gaat om uw interieur, exterieur, uw kantoorpand of restaurant, wij staan voor u klaar!

Naast regulier schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in lak- en latexspuitwerkzaamheden. Vooral bij grote projecten raden wij dit vrijwel altijd aan. Het voordeel van spuiten is namelijk dat het veel sneller gaat en bij grote projecten ook minder kost. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en om deze kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten.

Houtrot

Onze vakmannen hebben ook ervaring in houtrot reparatie. Houtrot wordt vaak veroorzaakt door schimmel. Het komt voor op plekken die blootgesteld zijn aan invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld houten kozijnen of deuren. Schilders uit IJsselstein repareren voor u de houtrot, schilderen dit netjes af waardoor u weer vooruit kunt!

    Graag geven wij u het beste advies, zodat u met vertrouwen ons werk laat doen. Wij komen gemaakte afspraken altijd na, zodat we u niet teleurstellen. Ook staan wij garant voor de kwaliteit die we leveren. Wilt u graag schilderen, maar kunt u dit niet alleen? Wij helpen u graag! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunnen wij kijken wat we voor uw woning, bedrijfspand of wellicht restaurant kunnen doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. Wij  zorgen ervoor dat uw project een nieuw jasje krijgt.