Uw huis schilderen aan de buitenkant

Wilt u graag schilderen buiten? Bijvoorbeeld uw huis, uw buitendeur of kozijnen? Schilders uit IJsselstein zijn ervaren schilders die verschillende klussen kunnen oplossen voor u! Wij zorgen dat alles nauwkeurig wordt gedaan en gaan secuur te werk. Of u nu uw woning, een kantoorpand of iets anders wilt voorzien van een likje verf, wij staan voor u klaar!

Onze andere diensten

Niet alleen zijn wij experts in het schilderen van de buitenkant, maar kunnen wij uw huis of pand ook aan de binnenkant opknappen. Zo schilderen we onder andere plafons, muren en deuren. Daarnaast, leveren we ook lak- en latex spuitwerk. Wij raden dit vaak aan bij grote projecten. Dit gaat namelijk sneller en kan goedkoper uitpakken.

Verder zijn onze schilders ook bezig om houtrot te voorkomen en te repareren. Heeft u last van houtrot? Dan kunnen wij u helpen! Wij brengen dan een beschermlaag aan over de verf en verven nog eens dubbel uw kozijnen bijvoorbeeld. Wij raden altijd aan om om de vijf jaar het binnen- en buitenschilderwerk te verfrissen, om op deze manier houtrot te voorkomen.

    Als u graag wilt schilderen buiten, laat dit dat aan professionals over. Het kan namelijk erg lastig zijn om dit nauwkeurig en vakkundig te doen. Onze schilders hebben al jaren ervaring en kunnen u hierbij helpen! U kunt voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen of het contactformulier invullen. Wij geven u graag advies over wat u het beste kan doen en hoe we u kunnen helpen.