Schilderen aan de binnenkant

Wilt u graag schilderen binnen in uw woning of pand? Schilders uit IJsselstein hebben jarenlang ervaring om bijvoorbeeld uw wanden, deuren of plafonds te schilderen. Wij zorgen ervoor dat uw woning een vernieuwende en verzorgende uitstraling krijgt. Het is belangrijk dat het werk nauwkeurig uitgevoerd wordt. Wij kunnen uw huis bijvoorbeeld voorzien van een extra verflaag of juist iets nieuws! Verder staan wij klaar voor bedrijven als particulieren klanten. Wij helpen u graag!

Andere diensten

Niet alleen hebben wij ervaring in het schilderen aan de binnenkant, maar kunnen wij u ook voorzien voor schilderwerk aan de buitenkant. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van kozijnen. Daarnaast, leveren we lak- en latex spuitwerk. Dit passen we vaak toe op plafonds en wanden. Hiermee is het resultaat gladder en u bent sneller klaar dan met schilderwerk. Het is ook nog eens zo dat spuitwerk voor grote projecten voordeliger is. U bent een stuk goedkoper uit. Wij leveren alleen kwaliteitswerk, daarom werken we voornamelijk met producten van hoge kwaliteit.

Naast het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant, voorkomen en repareren we ook houtrot. Houtrot komt vaak voor door schimmels aan de buitenkant. Het is daarom belangrijk om houtrot bij te houden. Dit doen wij door een beschermende laag toe te voegen op het hout. Hierna verven wij het hout nog eens, zodat het houtrot echt wegblijft. Uiteraard is het belangrijk om dit bij te houden en om de vijf jaar het hout van nieuw verf te voorzien.

    Moet er bij u thuis geschilderd worden? Schilders uit IJsselstein staat voor u klaar! Als u eerst benieuwd bent wat we voor u kunnen betekenen of u heeft een aantal vragen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!