Jouw schilder in Houten

Ben jij op zoek naar een ervaren schilder in Houten? Schilders uit IJsselstein zijn dé schilders als je op zoek bent naar een schilder voor binnen- en/of buiten schilderwerk. Wij kunnen jou van dienst zijn bij alle soorten schilderwerken, van wanden tot aan plafonds, van kozijnen tot deuren en van gevels tot aan dakgoten. Deze werkzaamheden voeren wij zowel zakelijk als particulier uit. Wil je jouw interieur veranderen of heb je net een nieuw kantoorpand wat nog geschilderd moet worden? Wij staan voor je klaar!

Naast traditioneel schilderwerk met kwasten en rollers, zijn wij ook expert op het gebied van lak- en latex spuitwerkzaamheden. Spuiten is een snellere manier van werken en levert een gladder resultaat. Daarnaast is het bij grote projecten vaak goedkoper om te spuiten. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom uitsluitend met kwalitatieve producten.

Je kunt ons naast schilderwerk ook inhuren bij houtrot reparatie. Houtrot wordt veroorzaakt door een schimmel en komt het meest voor op plekken die worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Wanneer schilderwerk niet regelmatig wordt vervangen, kan houtrot bijvoorbeeld de kozijnen binnendringen. Wij raden daarom aan om het schilderwerk om de vijf jaar te vernieuwen. Om houtrot te voorkomen, brengen wij een extra laag over het door ons gedane schilderwerk aan. Onze schilders zijn ervaren in het voorkomen én behandelen van houtrot zodat je zo lang mogelijk plezier zult hebben van het schilderwerk.

    Wij bij Schilders uit IJsselstein vinden het belangrijk om jou vooraf van het juiste advies te kunnen voorzien, zodat je weet dat je op ons kunt vertrouwen en dat wij ook echt de gemaakte afspraken na komen. Wij staan garant voor kwalitatief schilderwerk. Ben je benieuwd geworden wat wij voor jouw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen en zetten jouw woning of bedrijfspand in een nieuw jasje.