Uw schilder in de Bilt

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde schilder in de Bilt? Dan bent u bij Schilders uit IJsselstein aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken zowel binnen als buiten. Van wanden en plafonds tot aan deuren, kozijnen en dakgoten. Een nieuwe lik verf geeft uw interieur een boost! Wij schilderen voor zowel particulieren als bedrijven. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Andere diensten als schilder

Naast het schilderwerk op de ouderwetse manier met roller en kwast, hebben we ons ook gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden voor wanden, plafonds deuren en kozijnen. Deze manier van verven werkt sneller en is een stuk goedkoper voor u. Een groot voordeel van deze methode is dat het resultaat vaak een stuk gladder is dan bij de reguliere manier van verven. Om voor het beste resultaat te zorgen, gebruiken we alleen kwalitatieve producten.

Schilderen is onze core-business, maar naast het schilderen kunnen we u ook helpen met het voorkomen en repareren van houtrot. Houtrot ontstaat vaak door achterstallig schilderwerk. Doordat de verflaag niet meer in tact is, is het hout gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals warmte, kou, zon en nattigheid. Als vocht in het hout trekt, ontstaat er schimmel en dit tast het hout aan. Als u houtrot niet op tijd laat behandelen kan het onherstelbare schade aanrichten. Daarnaast adviseren we u om het schilderwerk om de 5 jaar te vervangen om houtrot geen kans te geven.

    Wij bij Schilders uit IJsselstein vinden het belangrijk dat u vooraf van juist advies te kunnen voorzien, zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij ook echt de gemaakte afspraken na komen. Wij staan garant voor kwalitatief schilderwerk. Bent u benieuwd geworden wat wij voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen en zetten uw woning of bedrijfspand in een nieuw jasje.