Kozijn repareren?

Bent u op zoek naar een vakschilder die een rot kozijn kan repareren? De ervaren schilders van Schilders uit IJsselstein helpen u daar graag mee. Onze schilders zijn gespecialiseerd in het repareren van kozijnen die zijn aangetast door houtrot. Houtrot is een probleem dat veel voorkomt en wordt veroorzaakt door verouderd schilderwerk. Hierdoor hebben invloeden van buitenaf zoals regen, kou, zon en warmte kans om het hout aan te tasten. Vooral vocht is een groot probleem, want als vocht binnendringt in het hout, ontstaan er schimmels en daardoor gaat het hout rotten.

Onze andere diensten

Voorkomen is beter dan genezen zeggen we altijd. Daarom is het belangrijk dat u er voor zorgt dat uw schilderwerk niet verouderd zodat uw kozijnen beschermd blijven. Wij adviseren u om uw schilderwerk om de 5 jaar te vervangen. Zo blijft het schilderwerk in tact en blijft uw hout beschermd. Voor het schilderen van uw kozijnen gebruiken we alleen kwalitatieve producten om u te verzekeren van het beste resultaat! Naast de gewone verflaag, brengen we nog een beschermlaag aan zodat uw kozijnen extra goed beschermd worden tegen invloeden van buitenaf.

Niet alleen een rot kozijn repareren is een van onze specialiteiten, maar ook het schilderen van veel andere dingen in en om het huis of bedrijf zoals deuren, gevels, plafonds en wanden. U kunt bij ons terecht wanneer u het interieur of exterieur van uw woning of bedrijfspand een nieuwe uitstraling wilt geven. Voor grote ruimtes binnen maken we vaak gebruik van lak- en latex spuitwerk. Dit geeft een gladder resultaat, is sneller klaar dan de reguliere manier van schilderen en het is goedkoper voor grote projecten.

    Wilt u uw kozijn laten repareren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.