Kozijn repareren?

Wilt u een rot kozijn herstellen? Wij helpen u graag! Schilders uit IJsselstein heeft ervaren vakschilders die u kunnen helpen met houtrot. Onze vakschilders zijn gespecialiseerd in het herstellen van houtrot. Wanneer u een rot kozijn wilt herstellen is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen. Hoe langer u wacht hoe meer schade het houtrot kan aanrichten. Houtrot ontstaat doordat het schilderwerk verouderd is en het hout niet meer volledig beschermd is tegen weersinvloeden. Wanneer er vocht binnen kan dringen in het hout, ontstaan er schimmels en deze schimmels tasten het hout aan.

Onze andere diensten

De Schilders uit IJsselstein helpen u graag bij het herstellen en voorkomen van houtrot. Om ervoor te zorgen dat u geen rot kozijn hoeft te herstellen, adviseren we u om, om de vijf jaar uw schilderwerk te vervangen. Hierdoor kan het schilderwerk niet verouderen en blijven uw kozijnen beschermd. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve producten om voor het mooiste resultaat en de beste bescherming te zorgen. Om uw kozijnen extra goed te beschermen, brengen we over het schilderwerk nog een beschermlaag aan. Zo hebben de weersinvloeden nog minder kans om uw kozijnen aan te tasten!

Naast het herstellen van een rot kozijn en het schilderen van uw kozijnen, kunnen we ook de binnenkant van uw woning of bedrijfspand onder handen nemen. Wij schilderen binnen en buiten en voor grote projecten gebruiken we lak- en latex spuitwerk. Door deze methode te gebruiken zijn we vaak sneller klaar, is het resultaat gladder dan op de ouderwetse manier en voor grote projecten is het goedkoper. Wij kunnen uw woning of bedrijfspand helemaal voorzien van mooi schilderwerk. Van kozijnen en deuren tot aan gevels en wanden, we helpen u graag!

    Wilt u uw kozijn laten repareren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.