Last van houtrot?

Wilt u rot hout repareren door ervaren vakschilders? De ervaren Schilders uit IJsselstein helpen u er graag mee! Rot hout is een vervelend en veelvoorkomend probleem. Wanneer het schilderwerk niet in orde is, wordt het hout aangetast door weersinvloeden. Zon, regen, warmte en kou hebben allemaal invloed op het hout. Met name vocht zorgt voor problemen. Wanneer vocht in het hout binnendringt ontstaan er schimmels. Als u hier last van hebt is het belangrijk om dit snel te laten repareren voordat het houtrot onherstelbare schade aanricht.

Andere diensten

De Schilders uit IJsselstein zijn naast het repareren van rot hout, ook gespecialiseerd in het voorkomen van rot hout. Het voorkomen van rot hout, doen wij simpelweg door het schilderen van het hout. We gebruiken hiervoor uitsluitend kwalitatieve producten om u van het beste resultaat te voorzien. Daarnaast brengen we over het schilderwerk nog een extra beschermlaag aan zodat uw hout goed beschermd blijft! U kunt onze schilders inhuren als particulier of als bedrijf.

Voor grote ruimtes raden we u aan om voor lak- en latex spuitwerk te kiezen. Ook daar zijn onze schilders gespecialiseerd in. Het voordeel van lak- en latex spuitwerk is dat het resultaat vaak gladder is en het is een stuk sneller om mee te werken. Voor grote projecten is het vaak goedkoper om voor deze methode te kiezen. Wij helpen u graag om uw kantoor of woning in een nieuw jasje te steken!

    Wilt u rot hout laten repareren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.