Reparatie van houtrot

Heeft u last van houtrot? Wacht niet te lang met de reparatie van houtrot! De ervaren Schilders uit IJsselstein helpen u graag om het hout te repareren en te beschermen tegen houtrot. Houtrot is een vervelend probleem dat vaak voorkomt. Het ontstaat door invloeden van buitenaf als warmte, zon, kou en neerslag, de verflaag aantasten. Wanneer de verflaag niet meer in tact is, krijgt vocht de kans om het hout binnen te dringen. Door het vocht ontstaan er schimmels en daardoor gaat het hout rotten. Als u te lang wacht met het repareren van het hout, kan het houtrot onherstelbare schade aanrichten. Zorg ervoor dat u het houtrot tijdig laat repareren. Bij onze ervaren schilders is de reparatie van houtrot zo gebeurd! Om er zeker van te zijn dat uw hout goed beschermd is brengen we een extra beschermlaag aan over de verf heen zodat uw hout langer en beter beschermd is. 

Extra diensten naast binnen schilderwerk

Naast de reparatie van houtrot zijn we gespecialiseerd in schilderwerken. Van kozijnen tot deuren, gevels en dakgoten tot wanden en plafonds, we schilderen het allemaal! We kunnen uw hele interieur en exterieur voorzien van een goede verflaag. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Schilders uit IJsselstein staat voor kwaliteit en daarom werken we uistluitend met kwalitatieve producten. Zo kunnen we u van het beste resultaat voorzien!

In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd op verschillende gebieden van schilderwerken. Een nieuwe en populaire methode om wanden en plafonds te schilderen is door te spuiten. Deze methode zorgt voor een gladder resultaat zonder strepen, is sneller en bij grote projecten ook goedkoper. Wanneer u uw plafond of wanden opnieuw wilt laten schilderen is spuitwerk echt een uitkomst! 

    Is uw binnen schilderwerk aan vervanging toe? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!