Plafond spuitwerk wat is dat?

Wilt u uw plafond opnieuw schilderen? Plafond spuitwerk zorgt voor een streeploos nieuwe verflaag op uw plafond! De ervaren Schilders uit IJsselstein helpen graag om uw plafond te voorzien van spuitwerk. Deze methode wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt. Spuitwerk heeft veel voordelen waardoor het steeds populairder wordt. Het is een snelle manier om uw plafond van een nieuwe verflaag te voorzien. Het resultaat van spuitwerk is gladder, er zijn geen strepen en banen te zien in het spuitwerk. Daarnaast is het voor grote projecten een stuk goedkoper dan regulier schilderwerk. 

Andere diensten naast spuitwerk

Schilders uit IJsselstein heeft ervaren schilders in dienst die zich in de afgelopen jaren niet alleen gespecialiseerd hebben in lak- en latex spuitwerk, maar ook in het schilderen van kozijnen tot deuren en van gevels tot dakgoten. Verder kunnen we ook helpen met het voorkomen en repareren van houtrot. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf! 

Heeft u last van houtrot? Wij helpen u graag om dit te repareren. Houtrot is een veelvoorkomend probleem, wat in principe gemakkelijk te voorkomen is. Houtrot ontstaat doordat invloeden van buitenaf het schilderwerk beschadigen, hierdoor krijgt vocht de kans om het hout binnen te dringen. Vocht zorgt ervoor dat er schimmels ontstaan die het hout aantasten en daardoor gaat het hout rotten. Wanneer u houtrot constateert is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat repareren voordat de schimmels onherstelbare schade aanrichten. Een goede manier om houtrot te voorkomen is om minimaal om de 5 jaar uw schilderwerk te laten vervangen. Om er zeker van te zijn dat uw hout en schilderwerk goed beschermd is tegen houtrot, brengen onze schilders een extra beschermlaag over de verflaag aan. Hierdoor is uw hout langer beschermd tegen houtrot. 

    Is uw binnen schilderwerk aan vervanging toe? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!