Plafond spuiten

Wilt u uw plafond laten opknappen? Schilders uit IJsselstein staat voor u klaar! Als uw plafond beschadigd is of verkleurd, dan kunt u dit oplossen door uw plafond te laten spuiten met latex. Spuitwerk met lak en latex wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan, omdat de methode sneller en gladder is. Daarnaast is het zeker voor grote projecten ook een stuk goedkoper dan regulier schilderwerk. U kunt naast plafonds ook bij ons terecht voor het laten spuiten van uw wanden. Wij willen alleen het beste resultaat leveren en daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Alles voor het allerbeste resultaat!

Wij doen meer dan plafonds spuiten

Bij Schilders uit IJsselstein zijn wij dé specialist in zowel binnen- als buitenschilderwerken. Deze klussen voeren we niet alleen voor particulieren uit, maar ook voor bedrijven. Voor alle soorten schilderwerken kunt u bij ons terecht. Van wanden tot plafonds en van kozijnen tot gevels; Schilders uit IJsselstein staat voor u klaar! Kan uw bedrijfsruimte wel een opknapbeurt gebruiken of wilt u uw huis laten voorzien van een nieuw kleurtje? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Met onze jarenlange werkervaring zijn wij niet alleen gespecialiseerd in spuit- en schilderwerken, maar ook in het repareren en verwijderen van houtrot. Wanneer u uw schilderwerk niet netjes om de 5 jaar laat bijwerken, wordt de kans op houtrot aanzienlijk groot. Houtrot ontstaat doordat er vocht kan binnendringen in het hout en het gevolg daarvan is dat schimmels het hout aantasten. Het is dus belangrijk dat u uw schilderwerk tijdig vervangt of laat vervangen om de kans op houtrot zo klein mogelijk te houden. Mocht u wel last hebben van houtrot, dan repareren wij dit voor u. Doordat wij een extra beschermlaag aanbrengen over het schilderwerk, bent u ervan verzekerd dat het schilderwerk nog beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

    Wilt u uw plafond voorzien van een opknapbeurt of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem vooral contact met ons op, want wij zijn u graag van dienst!