Plafond schilderen uitbesteden

Het is tijd om uw plafond te schilderen. Dat gaat niet altijd eenvoudig. Het kost tijd en soms ook wel moeite. Besteed daarom zo een klus uit aan ervaren schilders. Gaat het om een opknapbeurt of uw plafond voorzien van een nieuwe kleur? Schilders uit IJsselstein staat voor u klaar! Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij ervaren in het schilderen van een plafond. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten, zodat u verzekerd bent van het beste eindresultaat.

Onze andere diensten

Naast dat wij ruime ervaring hebben in het schilderen van een plafond, voeren wij ook ander schilderwerk uit. Zowel voor uw interieur als exterieur werken wij vakkundig en met passie aan nieuwe projecten. Zo kunt u denken aan het schilderen van uw muur, nieuwe wanden of juist de deur van uw huis en kozijnen. Schilderwerk gaat niet altijd makkelijk en het is een klus die nauwkeurig uitgevoerd moet worden, maar tegelijkertijd ook zwaar is. Een plafond is hoog, waar u ook continu ‘hoog’ aan het werk bent. Vaak kunnen mensen dit niet een lange tijd volhouden. Wij zijn u daarom graag van dienst.

Als bedrijf maken wij gebruik van lak- en latex spuitwerk, omdat de traditionele manier van werken met verfkwast en roller behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Met spuitwerk bent u én sneller klaar én is het resultaat altijd wat gladder. Het is aan u de keus of u uw plafond laat schilderen of spuiten. Wij adviseren om altijd om uw plafond te laten spuiten als er een groot oppervlak gedaan moet worden, omdat dit goedkoper uitpakt.

    Wilt u graag meer informatie om uw plafond te laten schilderen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Ook voor onze andere diensten kunt u bij ons terecht. Schilders uit IJsselstein geeft u graag het beste advies.