Schilderen plafond uitbesteden

Na een lange tijd is het weer nodig om een opfrisbeurt te geven aan uw plafond. Uw plafond schilderen gaat niet altijd eenvoudig. Het kost tijd en soms ook moeite. Het beste is om deze klus uit te besteden aan ervaren schilders. Of het nu gaat om een opknapbeurt of toch uw plafond voorzien van een nieuwe kleur? Wij staan voor u klaar zowel particulier als voor bedrijf. Al jarenlang hebben wij ervaring en weten hoe een plafond aangepakt moet worden. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten, bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Onze andere diensten

Niet alleen hebben wij ervaring met het schilderen van een plafond, maar ook ander schilderwerk nemen wij graag over. Wij doen dit zowel voor het interieur als exterieur. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van uw muur, nieuwe wanden of juist de deur van uw huis en kozijnen. Schilderwerk gaat niet altijd zo makkelijk zoals de meeste mensen denken. Het is een klus die nauwkeurig gedaan moet worden en vaak is het ook zwaar. Het plafond is namelijk hoog, waardoor u continu ook ‘hoog’ aan het werk bent. Niet iedereen kan dit een lange tijd volhouden. Wij zijn u daarom graag van dienst.

Schilders uit IJsselstein maakt gebruik van lak- en latex spuitwerk. De traditionele manier van verven met een verfkwast en roller, neemt nogal wat tijd in beslag. Met behulp van spuitwerk zijn we sneller klaar én is het resultaat net wat gladder. Uiteraard kunt u kiezen of u uw plafond laat schilderen of laat spuiten. Wij adviseren wel om te kiezen voor spuitwerk als er een groot oppervlak gedaan moet worden, omdat het dan goedkoper is.

    Informatie nodig om uw plafond te schilderen of gebruik maken van onze andere diensten? U kunt vrijblijvend het contactformulier invullen. Wij kijken dan samen wat we voor u kunnen betekenen. Ook voor advies staan wij graag voor u klaar.