Plafond latex spuiten

Is uw plafond toe aan een nieuwe verflaag? Laat uw plafond latex spuiten! Het latex spuiten van uw plafond heeft veel voordelen. Het is sneller, het resultaat is gladder en streeploos, dus veel mooier dan het rollen van uw plafond. Daarnaast is het bij grote projecten goedkoper om gebruik te maken van deze methode. U kunt niet alleen uw plafond latex spuiten, maar ook de wanden van uw huis of bedrijf. Bij J&J van Dijk schilderwerken, werken we voor zowel particulieren als bedrijven.  Om u van het beste resultaat te garanderen, werken we uitsluitend met kwalitatieve producten. Wij leveren graag kwaliteit af en dat is ook te zien! 

Wat doen we nog meer?

De ervaren schilders van J&J van Dijk schilderwerken helpen u naast lak- en latex spuitwerkzaamheden ook met andere schilderwerken. We hebben ons gespecialiseerd op verschillende gebieden van het schildersvak. U kunt bij ons terecht voor het schilderen van uw deuren en kozijnen, voor uw gevels en dakgoten en voor wanden en plafonds. Alle schilderwerken in uw interieur of exterieur kunt u uitbesteden bij ons!

We hebben niet alleen ervaring met schilderwerken, maar we helpen u ook met het voorkomen en repareren van houtrot. Houtrot is een veelvoorkomend probleem dat ontstaat door vocht. De invloeden van buitenaf beschadigen uw verfwerk, waardoor vocht kan binnendringen in het hout. Dit vocht zorgt ervoor dat er schimmels ontstaan en die schimmels tasten het hout aan. Als u er niet op tijd bij bent kunnen deze schimmels veel schade achterlaten. Zorg er daarom voor dat u op tijd het houtrot laat repareren. Om er zeker van te zijn dat uw hout goed beschermd is tegen houtrot, brengen we altijd een extra beschermlaag aan. Deze zorgt ervoor dat de invloeden van buitenaf geen kans hebben om de verflaag aan te tasten. Let wel op dat u uw schilderwerk minimaal om de 5 jaar laat vervangen zo weet u zeker dat het hout goed beschermd blijft. 

    Is uw binnen schilderwerk aan vervanging toe? Dan kunt u bij J&J van Dijk Schilders vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!