Plafond laten spuiten

Heeft uw plafond een opknapbeurt nodig? Wanneer uw plafond verkleurd is of beschadigd is kunt u dit op lossen door uw plafond te laten spuiten met latex. Lak- en latex spuitwerkzaamheden komen tegenwoordig steeds vaker voor. Deze methode is sneller, gladder en zeker voor grote projecten ook goedkoper. Naast plafonds kunt u bij ons ook terecht als u uw wanden wilt laten spuiten. Bij de schilders van J&J van Dijk schilderwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom werken we uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Zo kunnen we u het beste resultaat leveren! 

We doen meer dan plafonds spuiten

J&J van Dijk schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf dat zich naast lak- en latex spuitwerkzaamheden ook bezighoudt met binnen- en buitenschilderwerken. Dit doen we voor zowel particulieren en bedrijven. Van deuren en kozijnen, gevels en dakgoten tot wanden en plafonds. Voor alle soorten schilderwerken kunt u bij ons terecht. Wilt u een nieuw interieur of kan uw huis of bedrijf wel een opknapbeurt gebruiken? Dan staan wij graag voor u klaar! 

In de afgelopen jaren hebben we ons niet alleen gespecialiseerd in spuit- en schilderwerken, maar ook in het verwijderen en repareren van houtrot. Houtrot is een vervelend en veelvoorkomend probleem. Het ontstaat doordat vocht kan binnendringen in het hout en daardoor ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Wanneer u uw schilderwerk netjes bijhoud en het minimaal om de 5 jaar laat bijwerken, is de kans op houtrot klein. Het is dus belangrijk om tijdig uw schilderwerk te vervangen. Mocht u wel last hebben van houtrot, dan repareren wij dit voor u. Om u ervan te verzekeren dat uw deuren en kozijnen beschermd zijn tegen houtrot, brengen we een extra beschermlaag aan over het schilderwerk zodat uw hout nog beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. 

    Is uw binnen schilderwerk aan vervanging toe? Dan kunt u bij J&J van Dijk Schilders vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!