ONZE PARTNERS

Wij werken nauw samen met partners die net als ons kwaliteit & service voorop stellen en waarbij u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een timmerman, stukadoor of zonwering? Bekijk hieronder de verschillende bedrijven die wij met een gerust hart kunnen aanbevelen.

VERWEIJ STUKADOORS

Kwaliteit is een keuze

Met ruim 16 jaar ervaring weet Verweij Stukadoors wat u belangrijk vindt. Dat is werken met producten van hoge kwaliteit, afspraken nakomen, netjes en schoon werken en het afleveren van perfect stucwerk. U kunt u bij Verweij Stukadoors terecht voor alle soorten stukadoors afwerkingen,  het latex spuiten, luxe design pleisters, of de buitenkant van uw woning. Of het nu gaat om alleen uw toilet of uw hele huis, u kunt voor al het stukadoorswerk terecht.

Bij Ventana zijn wij van goed advies voorzien in de uitgebreide showroom en binnen 2 weken was ons zonnescherm gemonteerd.

Simon

Jeffrey heeft bij ons de woonkamer gestukadoord, alles ziet er echt heel strak uit en hij heeft alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Henk & Ingrid

VENTANA ZONWERING & INTERIEUR


Ventana, uw specialist op het gebied van zonwering en interieur.

Wij bieden u topkwaliteit tegen een scherpe prijs en kunnen u van dienst zijn vanaf de adviesfase tot en met de uiteindelijke montage van uw zonwering. Alle bekende merken zoals Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux hebben wij in ons assortiment. Vanaf heden zijn wij tevens Luxaflex Inspiration Dealer.

Wij hebben alles in huis om uw woning stijlvol in te richten en af te werken, daarnaast verkopen wij meubelen van topkwaliteit! Wij nodigen u graag uit in onze showroom om het een en ander met eigen ogen te bekijken.

Ventana Zonwering

Swammerdamweg 14A
3401 MP IJsselstein
030 – 600 65 60
info@ventanazonwering.nl
Facebook

BOUWBEDRIJF WAARDENBURG

Van aanbouw tot volledige verbouwing

U bent op zoek naar een goede en betrouwbare aannemer in de regio Utrecht? Bij Bouwbedrijf Waardenburg uit IJsselstein kunt u terecht voor alle soorten verbouwingen. U wordt goed geadviseerd bij de vele keuzes die een verbouwing met zich mee kunnen brengen.

Bouwbedrijf Waardenburg

06 42 27 81 32
info@bouwbedrijfwaardenburg.nl