Lak- en latex spuiten

Wilt u graag latex spuiten? De ervaren schilders van Schilders uit IJsselstein helpen u graag! Wij zijn gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden. Wanneer u uw interieur wilt opfrissen of een opknapbeurt wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres. We werken graag met spuitwerk, omdat dit een gladder resultaat oplevert en het werkt een stuk sneller. Bij ons kunt u terecht voor spuitwerk van muren, plafonds, deuren en kozijnen. Waarmee mogen we u van dienst zijn? 

Extra diensten naast binnen schilderwerk

Naast latex spuiten kunt u voor nog meer diensten bij ons terecht. Wij kunnen voor u ook uw exterieur verven. Gevels, dakgoten, kozijnen en deuren, ook de buitenkant van uw huis of bedrijf kunnen we geheel in een nieuw jasje steken zodat het er verzorgd uitziet. 

Het is belangrijk om uw schilderwerk bij te houden, omdat goed schilderwerk houtrot tegengaat. Wanneer de verflaag intact blijft hebben de invloeden van buitenaf als warmte, kou en vocht geen kans om het hout aan te tasten. Mocht uw hout toch aangetast zijn door een verouderde verflaag, dan kunnen wij de houtrot verwijderen en uw hout repareren. Daarnaast voorzien we uw kozijnen en deuren van een extra beschermlaag zodat het verfwerk langer mee gaat! 

    Is uw binnen schilderwerk aan vervanging toe? Dan kunt u bij Schilders uit IJsselstein vrijblijvend uw gegevens achterlaten zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u van te voren van advies voorzien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor ook contact opnemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!