Latex plafond

Tijd om uw plafond te voorzien van een nieuwe verflaag? Kies er dan voor om latex te spuiten op uw plafond! Dit heeft namelijk veel voordelen. Traditioneel gezien wordt er met een roller en verfkwast gerold over het plafond, maar door te spuiten bent u veel sneller klaar, het resultaat is gladder en streeploos! Onze ervaren schilders raden u ook aan om bij grote projecten gebruik te maken van deze methode, omdat het dan goedkoper is. Naast dat u uw plafond latex kan spuiten, kunt u er ook voor kiezen om de wanden van uw huis of bedrijf te laten doen. U kunt bij ons terecht als particulier of bedrijf. Wij streven altijd naar het beste eindresultaat. Om de kwaliteit te waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten.

Andere diensten

Niet alleen biedt Schilders uit IJsselstein lak- en latex sluitwerkzaamheden aan, maar ook andere specialiteiten! Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring voor het schilderen van deuren, kozijnen, uw gevels en dakgoten of wanden en muren. Al het schilderwerk voor uw interieur of exterieur kunnen we bij helpen.

Ook helpen wij u graag met het voorkomen en repareren van houtrot. Dit probleem ontstaat vaak door vocht en slechte weersomstandigheden. Er gaat water in het hout zitten, waardoor er schimmels ontstaan die het hout aantasten. Onze ervaren schilders brengen altijd een extra verflaag aan, zodat het hout goed beschermd is. Wij adviseren om om de vijf jaar het schilderwerk te laten opfrissen om houtrot te voorkomen.

    Meer weten over latex spuitwerk voor uw plafond? Neem vrijblijvend advies met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij kunnen dan kijken welke mogelijkheden er zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Andere vragen? U kunt ook een mail sturen naar info@schildersuitijsselstein.nl. Wij helpen u graag!