Kozijnreparatie

Is uw kozijn getroffen door houtrot, dan bent u bij Schilders uit IJsselstein aan het juiste adres voor een kozijnreparatie. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het voorkomen van en het repareren van houtrot. Als uw kozijn is aangetast door houtrot is het van belang dat dit tijdig wordt aangepakt om de omvang van de schade te beperken. Houtrot wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf. U kunt hierbij denken aan vocht, warmte en zon. Wanneer vocht het hout binnendringt ontstaan er schimmels en deze zorgen ervoor dat er houtrot ontstaat. Door het schilderwerk goed bij te houden, kan houtrot worden voorkomen.

Onze andere diensten

Door uw schilderwerk vakkundig uit te laten voeren door schilders uit IJsselstein, wordt de kans op houtrot aanzienlijk verkleind. Wij adviseren u dan ook om uw schilderwerk eens in de vijf jaar te laten doen. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit producten, kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Bovendien voorzien wij de kozijnen nog van een extra beschermlaag, zodat schimmels die houtrot veroorzaken zo min mogelijk de kans krijgen.

Bij Schilders uit IJsselstein houden wij ons, zoals onze naam als doet vermoeden, niet alleen bezig met het voorkomen en repareren van houtrot. Wij kunnen voor u zowel binnenshuis als buitenshuis het schilderwerk op ons nemen. Voor zowel zakelijke als particuliere klussen kunt u bij ons terecht. Heeft u een project waarbij er grote ruimtes geschilderd moeten worden? Dan kunt u het beste kiezen voor lak- en latex spuitwerk. Dit resulteert namelijk in een gladder resultaat en is bovendien ook een stuk goedkoper.

    Wilt u door ons een kozijnreparatie laten uitvoeren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het repareren van uw kozijn(en). Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.