Wat is houtrot?

Heeft u last van houtrot en wilt u uw kozijnen herstellen? Wij van Schilders uit IJsselstein helpen u daar graag mee. Houtrot is een vervelend probleem dat vaak voor komt. Het ontstaat doordat het hout vochtig wordt en niet goed kan drogen. Als het hout vochtig is ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Al u uw kozijn niet op tijd laat herstellen kan er onherstelbare schade aangericht worden.

Kozijnen laten herstellen?

De schilders van Schilders uit IJsselstein zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Kozijnen herstellen die aangetast zijn door houtrot is daar een van. Naast het repareren van uw aangetaste kozijnen, zorgen we er ook voor dat we uw kozijnen netjes afwerken met een verflaag. Zo zijn uw kozijnen beschermd tegen houtrot. We adviseren u om het schilderwerk op tijd bij te werken zodat houtrot geen kans krijgt.

Verder houdt Schilders uit IJsselstein zich ook bezig met het schilderen van het interieur. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. We zijn gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden. Deze methode wordt steeds populairder, omdat het een gladder resultaat heeft, het is sneller en voor grote projecten ook goedkoper. Dus bent u op zoek naar een schilder die uw huis of bedrijfspand in een nieuw jasje kan steken? Ook daarmee helpen we u graag!

    Bij Schilders uit IJsselstein vinden wij het belangrijk om u van goed advies te voorzien, zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij de gemaakte afspraken ook echt nakomen. Kampt u momenteel met een houtrot probleem? Wij zijn een houtrot reparatie bedrijf dat graag voor u dit probleem komt oplossen. Neem gerust eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.